Commentaren: 6
 • #6

  Team Punisher (woensdag, 31 mei 2017 09:57)

  Beste Bennie,

  Leuk om te horen dat je de website netjes opgezet vind, we doen hiervoor dan ook ons best. Om meteen antwoord te geven op je vraag wormerveen is qua afstand nog best te doen en misschien wel een keer leuk om daar langs te komen met het team. Dit zal ik wel een keer in de groep gooien ;-) En nee we komen niet allemaal uit Friesland we hebben ook spelers uit andere Noordelijke provincies. En mijn oprechte excuses naar Johan voor de late reactie. Oss is wel meteen heel ver weg maar wie weet.

  MVG

  Team Punisher

 • #5

  Bennie Groenhof (woensdag, 31 mei 2017 09:48)

  Mooie website om door te kijken zeer netjes opgezet. Nu las ik de vraag van Johan of jullie nog op meer velden spelen. Dus ook mijn vraag ik speel af en toe in de Paintball Jungle Wormerveen. Zie dat jullie ook in de bullet Factory spelen dit is Friesland vandaar. En komen jullie daar allemaal weg want gasselte ligt toch weer verder dan friesland. Misschien zien we elkaar wel een keer.

  MVG

  Bennie

 • #4

  johan adema (vrijdag, 21 april 2017 09:50)

  Beste team Punisher, alles ziet er goed en netjes uit. Spelen jullie alleen op gasselte? of ook op meer velden. ben wel eens benieuwd of wij jullie eens zullen treffen in paintball de naaldhof in oss?

 • #3

  Chris Rering (vrijdag, 24 maart 2017)

  Ziet er profi uit team punisher!

 • #2

  Marco (donderdag, 23 februari 2017 20:24)

  Netjes Ian mooie start!

 • #1

  Hoppie (woensdag, 22 februari 2017 17:13)

  Dan wel geen gast maar wel de eerste.
  Welkom op onze site.
  Laat een leuk bericht achter voor ons en geef uw mening over de site.

  M.V.G

  Team Punisher